Paka mini trail sa maxi pauzom

7. Dani vrganja i crnog tartufa u Paki

Paka mini trail sa maxi pauzom

S obzirom da već više godina tokom održavanja manifestacije Dani vrganja u Paki postoji uzajamna suradnja između TZ Novi Marof i AK Varaždin u organizaciji traila, tako smo se i ove godine opet priključili u organizaciji istog. U subotu, 19.09.2020. dio ekipe AK Varaždin i Lacijeve škole trčanja uz nekolicinu novih natjecatelja imao “zahtjevan” zadatak i zaista nije bilo lako “istrčati” ovaj mini trail od 4 km, a vjerojatno i najviše zbog “maxi pauze” koja je uslijedila na polovici utrke. No, upravo je to i bila bit ovakvog aktivnog i edukativnog druženja.

Upravo ova “maxi pauza” je nešto posebno i lijepo gdje nas je na svojem imanju ugostio domaćin Matek s obitelji te mu se i ovim putem još jednom svi zahvaljujemo na lijepom druženju. Hvala od srca, a nadam se da smo ga bar malo iznenadili rođendanskom pjesmom i slikom za uspomenu.

Nakon pauze smo otrčali do utvrde Paka gdje nas je o povijesti utvrde educirala gđa. Martina kojoj se također zahvaljujemo. Nakon “učenja” i ovih “maxi pauza” konačno smo dotrčali i do cilja kod kapelice u Paki gdje smo nastavili ugodno druženje. Još jednom hvala svima na dolasku, a naravno i voditeljici TZ Novi Marof, gđi. Renati Horvatić koja uvijek brine da sve protekne u najboljem redu.

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno