Bogat trkački vikend (tjedan) iza nas

Bogat trkački vikend (tjedan) iza nas

S obzirom da je bilo više utrka na kojima su naši članovi nastupili ovaj vikend (tjedan), red je da ih barem spomenemo i čestitamo svima na uspjehu. O subotnjem uspjehu na planinskom prvenstvu u Mrkoplju smo već sve rekli i napisali pa ostaje još samo jednom čestitka dečkima i pucama na hrabroj utrci, a pogotovo čestitka dečkima na osvojenoj bronci. 

Simona Jambrošić nastupila u reprezentaciji Hrvatske

U nedjelju, 13.09.2020. naša Simona nastupila je u reprezentaciji Hrvatske u turskom gradu Istanbulu na Prvenstvu Balkana za juniore i juniorke. Simona je nastupila u utrci na 5000m i s obzirom na uvjete istrčala sasvim solidnu utrku u vremenu 18:58:34. Najbitnije za napomenuti da je to prvi službeni nastup Simone u reprezentaciji Hrvatske i iz tog razloga posebna i velika čestitka Simoni na uspjehu. Očito je njezin napredak iz utrke u utrku prepoznat kod mjerodavnih u HAS-u te se iskreno nadamo njezinim novim i još boljim nastupima u reprezentaciji. Bravo Simona!

Dinko Solić pobjednik 2. LIDL Varaždin Traila

U nedjelju je u organizaciji BBK Asi i Run Croatia održan 2. LIDL Varaždin TRAIL 2020. Nastupiti se moglo na tri različite dionice i to u obiteljskoj utrci na 3 km, maloj utrci na 14 km i velikoj utrci na 24 km. Za utrku se odlučila i nekolicina naših članova koji su ostvarili odlične rezultate i “pohvatali” pobjednička postolja. U utrci na 14 km Vladimir Slunjski osvojio je 2. mjesto u vremenu 1:14:19, a Vladimir Kirchbaum bio je 23. sa 1:56:06.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Anica Sitar u vremenu 1:32:30 ispred također naše Eve Marije Jalšić (1:38:33). Bravo i čestitka Vladeku na novom postolju i odličnoj utrci (ipak su to bili njegovi domaći bregi). Naravno da čestitka također ide i Anici na pobjedi i Evici na odličnom 2. mjestu.

U utrci na 24 km pobijedio je Dinko Solić u vremenu 2:05:53, a naša nova članica Ines Balog bila je odlična 2. sa 3:06:32 dok je Marina Obelić osvojila 7. mjesto sa 3:35:25. Čestitka Dinku na pobjedi i Ines na odličnom 2. mjestu. Bravo i za sve koji su nastupili u utrci!

70. Hanžeković Memorijal

Također, valja istaknuti da smo u utorak 15.09.2020. imali i predstavnicu na 70. Hanžekovićevom Memorijalu – Maju Pačarić koja je nastupila u utrci na 800 m. U iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji Maja je istrčala u vremenu 2:10.06 čime je zauzela vrlo dobro 5. mjesto.

Čestitke Maji na utrci i dostojnom predstavljanju kluba na 70. Hanžekovićevom Memorijalu u Zagrebu!

Kup i ekipno prvenstvo Hrvatske za kadete-kinje

Isto tako, imali smo i predstavnicu na kupu i ekipnom PH za kadetkinje – Anu Goričanec koja je u subotu 12.09.2020. nastupila na utrci 600 m i istrčala 1:54,27 čime se plasirala na 20. mjesto. Bez obzira na plasman, velike čestitke i Ani na hrabroj utrci!

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno