Goran Marković pobjednik na Grawe noćnom maratonu

Goran Marković pobjednik na Grawe noćnom maratonu

U subotu, 29.08.2020.g, u Zagrebu je u organizaciji AK Sljeme održan sve popularniji i priznatiji Grawe noćni maraton 2020. Po vrućem i sparnom vremenu nastupiti se moglo u više različitih disciplina – utrka zanimljivog naziva: DESETINKA, 1/4 MARATON, 1/2 MARATON, 3/4 MARATON i MARATON. Za ovu utrku odlučilo se i nekoliko naših članova koji su istrčali niz odličnih rezultata. Svakako najbolji i najvredniji rezultat postigao je naš Goran Marković koji je pobijedio u utrci maratona, istrčavši maraton u vremenu svojeg novog osobnog rekorda 3:03:28. Velika čestitka našem Goranu na pobjedi te odličnoj utrci i novom osobnom rekordu!

Matija Zadravec 3.

Odličnom utrkom na 3. mjestu pridružio mu se i Matija Zadravec koji je maraton istrčao u vremenu 3:12:06. dok se Mateja Kaniški morala zadovoljiti također vrlo dobrim 6. mjestom u konkurenciji žena istrčavši maraton za 3:46:29. Također čestitke Mateji i Matiji na odličnoj utrci!

Dinko Solić 3. na 1/4 maratona

Da ne bi sve završilo samo na utrci maratona, potrudio se Dinko Solić koji je u utrci 1/4 MARATON osvojio odlično 3. mjesto istrčavši ovu dionici (10,6 km) za vrijednih 39:02. Inače u toj utrci je pobijedio Nikola Špoljar (AK Zabok) u vremenu 36:40. Bravo i za našeg Dinka!

U utrci 1/2 MARATON također smo imali jednu, ali vrijednu predstavnicu, Evu Mariju Jalšić koja je osvojila vrlo dobro 5. mjesto u generalnom poretku kod žena istrčavši ovu dionicu u vremenu 1:54:53. Bravo i čestitka za našu Evicu. Još jednom čestitka svima koji su nastupili jer zaista nije bilo nimalo lako trčati po velikoj vrućini i sparini!

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno