Završetak C(r)oRUNa lige

CoRUNa liga

Završetak C(r)oRUNa lige

Oznake :

Kategorija : Novosti , Rezultati

Drage trkačice i trkači,

Eto, nakon održana 4 kola, priveli smo kraju i 1. virtualnu ligu u Lijepoj našoj. Možda nismo ni najveći ni najbolji, ali potrudili smo se da Vam i u ovim nenormalnim i teškim uvjetima pružimo mogućnost da u pravom fer, sportskom i natjecateljskom duhu ostanete samo pozitivni i normalni. Sudjelujući u ligi, mnogi ste vjerojatno otkrili nove spoznaje trčeći po cestama, poljima, šumama, vrtovima, podrumima, balkonima, trakama, trčali do punice na ručak (ili od punice), itd.

Drago nam je da ste bili dio ove naše besplatne naše lige i hvala vam na mnogim lijepim komentarima. Inače, u ligi je ukupno nastupilo 220 natjecatelja a svi zajedno kroz ova 4 kola otrčali smo nešto više od 6400 km. Osim trkača iz Hrvatske nastupili su i trkači iz Slovenije, BiH, Srbije, a trčalo se čak i u Njemačkoj, Austriji i Makedoniji. Budući da je liga imala i natjecateljski karakter dobili smo i ukupne pobjednike te pobjednike po disciplinama na 5 km, 10 km, 21.1 km i 42.2 km. Pobjednike svih disciplina nagrađujemo besplatnom kotizacijom po odabiru za sudjelovanje na 6. utrci za mač grofa Draskovicha ili 1. brdski maraton Ivanec – Novi Marof (42, 14 ili 5 km). Čestitke pobjednicima i naravno svima vama jer u stvari, svi ste vi pobjednici svatko na svoj način, a i svi ćete dobiti svoje zaslužene diplome na email da vas podsjete na ovu 1. virtualnu i jedinstvenu ligu. Poanta utrke je i tako bila poticati zdrav sportski duh u ovim nenormalnim i teškim uvjetima.

Budite i dalje vrijedni, marljivi, pozitivni, trenirajte i ostanite zdravi. Hvala svima na sudjelovanju i nadam se da se uskoro vidimo na nekoj pravoj utrci u našoj organizaciji, po mogućnosti već u Trakošćanu 05.07.2020. godine.

Rezultati

5 km

 1. Danijel Peček (Zagreb Runners)
 2. Neven Jurković (TK Ivančica)
 3. Tomislav Megla (Prljavi d.d.)

 1. Ivana Zeljko (AK Međimurje, OK Međimurje)
 2. Jelena Taradi Mihalović (AK Međimurje)
 3. Ivana Sirovec (AK Varaždin)

10 km

 1. Krešimir Radelja (AK Jastreb 99)
 2. Davorin Habunek (IND)
 3. Luka Živko (AK Varaždin)

 1. Eva-Marija Jalšić (BSV Ludbreg)
 2. Mirta Pehnec (IND)
 3. Marta Meško (IND)

21.1 km

 1. Đorđe Šafarić (AK Međimurje)
 2. Mario Surjak (TK Ivančica Ivanec)
 3. Stjepan Belović (Prljavi d.d.)

 1. Jadranka Težački (TK Marathon 95)
 2. Ivana Gudelj (Burt)
 3. Mihaela Bašek (PD Bundek)

42.2 km

 1. Melko Ciglar (AK Varaždin)
 2. Nikola Stepan (AK Varaždin)
 3. Mijat Barić (Dvor Hrvatska)

Ukupni poredak

Galerije

Rezultati po kolima

1. kolo

2. kolo

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno