Nastavak odgođene C(r)oRUNa lige

CoRUNa liga

Nastavak odgođene C(r)oRUNa lige

Oznake :

Kategorija : Novosti

Rezultati – 2. kolo

Rezultati – 3. kolo

Rezultati – 4. kolo

Ukupni poredak


Obavještavamo sve natjecatelje 1. kola, a naravno i sve zainteresirane koji se žele priključiti na nastavak naše virtualne C(r)oRUNa lige

Croruna liga

S obzirom da se situacija s koronavirusom ipak malo „primirila“, a i od strane Stožera civilne zaštite RH donesene su određene odluke o ublažavanju mjera, nema razloga da i mi onda ne nastavimo s našom virtualnom ligom koja je bila prekinuta prije mjesec dana. Budući da je i službeno dozvoljen trening sportašima 1. i 2. kategorije na stadionima onda valjda možemo i mi koji smo “samo” sportaši ostalih kategorija ili nekategorizirani, barem trčati i dalje SAMI po šumama i gorama, gutati prašinu po cestama i putevima, a naravno i svojim dvorištima, sobama i trakama. Naravno da se i dalje u cijeloj ovoj situaciji moramo pridržavati svih uputa stožera te paziti na socijalnu distancu i preporuke mjerodavnih. Zato i dalje trčite SAMI ili u društvu članova svoje obitelji, otrčite jednu od ponuđenih dionica – 5 km, 10 km ili 21 km, pošaljite svoj rezultat, “opičite” koju sliku i selfi te pošaljite nama na obradu.

I u ovo teško doba kada svi trebamo čim više biti solidarni, želja nam je da uz ovu virtualnu ligu i dalje potičemo na fizičku aktivnost i zdravlje, a ujedno održavamo sportski i natjecateljski duh. I zato, krenimo dalje, prijavite se, trčite u ovoj našoj besplatnoj ligi jer nama nije cilj nikakav profit kao nekima već pravo zdravo sportsko druženje i natjecanje.

Nastavljamo već ovog vikenda 01., 02., 03.05., a ostalo ja na vama…

Raspored kola

 • 2. kolo 01., 02. i 03.05.2020.
  5 km, 10 km, 21.1 km     
 • 3. kolo 09. i 10.05.2020.
  5 km, 10 km, 21.1 km
 • 4. kolo 16. i 17.05.2020.
  5 km, 10 km, 21.1 km, 42.2 km

Bodovanje:

 1. mjesto – 100 bodova
 2. mjesto – 95 bodova
 3. mjesto – 92 bodova
 4. mjesto – 90 bodova
 5. mjesto – 89 bodova, itd.

Maraton – posebna utrka i posebno proglašenje

KAKO SE PRIJAVITI I PRAVILA

Prijavom na C(r)oRUNa ligu ovdje, u roku dan, dva ćete na email dobiti upute kako poslati svoj otrčani rezultat te startni broj koji možete, ali i ne morate isprintati kod kuće. Pozivamo vas da trčite sa svojim personaliziranim startnim brojem te nam kasnije kod slanja svojeg rezultata pošaljete i svoje slike gdje se vidi vaš startni broj kako bi u zajednički album objavili sve slike “boraca” protiv korone.

Nakon što ste otrčali svoju dionicu za 2., 3. ili 4. kolo, ispod TREBATE kliknuti na gumb za koje kolo šaljete rezultat i poslati screenshot sa mobitela o otrčanoj dionici ili poslati link na tu aktivnost. Također možete poslati i sliku svojeg pametnog sata ukoliko imate problema sa sinkronizacijom s pametnim mobitelom.

Prijava rezultata mora sadržavati vaš startni broj, screenshot aplikacije ili sliku sata na kojem se vidi otrčana duljina, datum trčanja, vrijeme i tempo. Ukoliko istrčite različitu dionicu od ponuđenih – 5, 10, 21.1 ili 42.2 km, Vaš rezultat ćemo skalirati po prosječnom tempu koji ste istrčali na najbližu dionicu.

Ukoliko preko navedenih linkova ne možete poslati svoj rezultat ili imate probleme, uvijek nam možete poslati svoje rezultate na email [email protected]

I na samom kraju, vjerujemo da ćete se i vi fer, korektno, pošteno i sportski aktivno uključiti u ovu ligu i „bitku“ s koronom, a naknada za sve navedeno je nevjerojatnih 0 KUNA. Znači, nema startnine. Samo je potrebna vaša volja, trud i motivacija za istrčati jednu od navedenih dionica, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

AK Varaždin

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno