1. Brdski maraton dva grada – “Ivanec – Grebengrad – Novi Marof”

1. Brdski maraton dva grada – “Ivanec – Grebengrad – Novi Marof”

ODGOĐENO – NOVI DATUM 05.09.2020.

1. Brdski maraton "Ivanec - Grebengrad - Novi Marof" - 24.05.2020.

Drage trkačice i trkači,

Drago mi je da Vas opet možemo pozvati na jednu od najtežih, ali ujedno i vjerojatno jednu od najljepših brdskih utrka: 1. Brdski maraton “Ivanec – Grebengrad – Novi Marof”. Možda ste očekivali da će ovo biti najava 4. brdske utrke “Ivanec – Grebengrad”, ali s obzirom da je došlo do određenih promjena, iz tog razloga je i naziv malo drugačiji jer smo ušli u dužinu maratona i naravno da je to onda 1. Brdski maraton. Utrka će se održati u sličnom terminu kao i uvijek do sada – točnije 24.05.2020. S obzirom da je došlo do određenih promjena red je da vas i upoznamo s istima.

Cilj svih utrka u Novom Marofu

Po prvi put cilj svih utrka će biti u gradu Novom Marofu kod KC Rabuzin. Na to smo se odlučili prvenstveno iz logističkih razloga s obzirom da nam je bio problem prijevoza trkača nakon završetka utrke iz Grebengrada. Nadamo se da ćemo to ove godine uspješnije riješiti na zadovoljstvo svih vas trkača. Budući da je cilj svih utrka u centru Novog Marofa naravno da je promjena i u dužini staze. Iz tog razloga dosadašnja utrka od 37,8 km se produžuje na dužinu maratona i iznosi točno 42 km dok se kraća od 7,8 km sada produžuje na 14 km. Za sve one koji se osjećaju ipak malo manje spremni uveli smo i novu rekreativnu utrku od 5 km. Dakle, prava promjena je da će ove godine svi trkači i trkačice trebati doći na preuzimanje startnih paketa u Novi Marof gdje je i cilj svih utrka, a na start u Ivanec i Završje Podbelsko voziti će vas autobusi. Start i cilj rekreativne utrke na 5 km je u Novom Marofu.

KontinenTrail Liga

1. Brdski maraton "Ivanec - Grebengrad - Novi Marof" - 24.05.2020.

Budući da je završetak utrke i proglašenje svega u centru grada kod KC Rabuzin nadam se da će nam biti puno lakše i u logističkom dijelu organizirati sve potrebno (tuširanje, ručak, proglašenje, itd.). Vrlo bitna novina je još i sudjelovanje u KontinenTrail ligi na što smo izuzetno ponosni – ligi od 9 utrka (100% Trail, Ban Trail, Z brega na breg, Samobor Trail, Žumberak Trail, Ogulin Trail, Ždral Trail, Barač Forest Trail) gdje će naša utrka biti 4. kolo. Nadamo se da će sudjelovanje u ovoj ligi privući i određen broj novih trkača i trkačica željnih da upoznaju ljepote ovih naših krajeva. Iz svega navedenog ostaje još samo poziv svim dragim prijateljima, trkačicama i trkačima na našu utrku uz obećanje da ćemo se potruditi da se svi osjećaju kao kod kuće i doma vrate sa puno lijepih uspomena.

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno