Maja Pačarić odlična 2. na 2. Westgate božićnoj utrci

Maja Pačarić 2. na 2. Westgate božićnoj utrci

Maja Pačarić odlična 2. na 2. Westgate božićnoj utrci

Kategorija : Novosti , Rezultati

Danas, 22.12.2019. je u Zagrebu kod Westgate centra u organizaciji atletskog kluba Fit Zaprešić održana 2. Westgate božićna utrka. Ukupno je u ovoj utrci nastupilo nešto više od 600 natjecatelja kojima ni zaista loše vrijeme uz kišu i jak vjetar nije smetalo da završe utrku. Svakako najvažnije, a i najzanimljivije je bilo u glavnoj utrci na 5 km.

U muškoj konkurenciji je pobijedio naš reprezentativac Dino Bošnjak (AK Velika Gorica) s rezultatom 15:40. Na drugo mjesto plasirao se Silvije Tomac (Triatlon Klub Maksimir) s rezultatom 15:52 dok je treći bio Kristijan Sušilović (16:04). Za naš klub svakako je bilo najvažnije i najuzbudljivije u ženskoj konkurenciji jer su nastupile naše dvije najbolje trkačice – Simona Jambrošić i od nedavno naša nova članica Maja Pačarić. U vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji pobijedila je Matea Parlov Koštro (AK Svetice) kojoj je za ovih 5 km trebalo 17:13. Na odlično 2. mjesto plasirala se upravo naša Maja Pačarić koja je prvu službenu utrku za naš klub i po ovim izuzetno teškim uvjetima završila u vremenu 18:19. Treća je bila Lucija Kimani (BiH) u vremenu 18:46. Svakako treba napomenuti da je Maja iza sebe ostavila i mnoge renomirane trkačice kao što su Tünde Szabó, Tea Faber, Marija Vrajić, Ana Štefulj, itd. Bravo i velika čestitka našoj Maji!

Naša mlada Simona Jambrošić nažalost je morala odustati u drugom krugu zbog želučanih problema. No, svejedno čestitka i Simoni koja se do odustajanja odlično borila i bila u samom vrhu.

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno