Igor Goričanec 25. na maratonu u Istanbulu

Igor Goričanec 25. na maratonu u Istanbulu

Kategorija : Novosti , Rezultati

U nedjelju, 03.11.2019. u Turskoj je u Instanbulu održan tradicionalni sad već i 41. Istanbul maraton. Svakako jedan od poznatijih svjetskih maratona, a jedinstven po tome što povezuje dva kontinenta, Europu i Aziju. U utrkama na 8 km, 15 km i glavnoj utrci maratona na 42 km ukupno je nastupilo čak oko 35000 natjecatelja. Među mnoštvom trkača našla su se i naša “3 mušketira” – Igor Goričanec, Goran Marković i Dražen Kvakan. Po običaju, standardno dobar, Igor je opet otrčao jako dobru utrku i s rezultatom 2:52:38 zauzeo odlično 25. mjesto u generalnom plasmanu kod muškaraca. Bravo i čestitka za Igora!

Također odličnom utrkom Igoru se pridružio sve bolji Goran Marković koji je maraton istrčao u vremenu 3:05:41 i osvojio vrlo dobro 83. mjesto. Bravo i čestitka i za našeg Gorana!

A u najmasovnijoj utrci na 15 km dobrom utrkom pridružio im se i Dražen Kvakan koji je osvojio 950. mjesto od oko 20000 finišera . Bravo i za našeg Dražena te na kraju još jednom čestitka svima na dostojnom predstavljanju našeg kluba u dalekom Istanbulu.

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno