Simona Jambrošić prvakinja Hrvatske u krosu

Simona Jambrošić prvakinja Hrvatske u krosu

Prvenstvo Hrvatske u krosu - Simona Jambrošić

Danas, 02.11.2019. u Virovitici je u odličnoj organizaciji AK Virovitica održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u krosu. Organizatoru koji se zaista potrudio da što bolje ugosti najbolje kros trkače iz cijele Hrvatske i vrijeme je išlo na ruku (ugodna temperatura za ovo doba godine) te su se sve discipline u točnoj satnici održale bez ikakvog problema. Ukupno je u svim disciplinama nastupilo oko 250 natjecatelja i zaista šteta što ih nije bilo još i više s obzirom na odličnu organizaciju i dobro pripremljenu kružnu stazu od 1 km.

Prvenstvo Hrvatske u krosu - Neven Buhin

Da nismo samo klub koji “preferira” cestu i planinu dokazali smo nastupom naših troje atletičara na ovom krosu. Najprije je na teren “istrčao” naš novi član Neven Buhin koji je u utrci na 10 km pokazao i dokazao kako se brane boje kluba. On je u najjačoj seniorskoj konkurenciji gdje su nastupili trenutno najbolji kros trkači Hrvatske hrabro istrčao cijelu utrku i osvojio posljednje 11. mjesto. Makar mu je bilo teško, niti u jednom trenutku nije razmišljao da odustane već je hrabro otrčao do kraja. Bravo i čestitka za Nevena!

Prvenstvo Hrvatske u krosu - Simona Jambrošić i Neven Buhin

A našoj Simoni očito nije bilo toliko teško jer je od samog početka “zasjela” na čelo kod mlađih juniorki u utrci na 3 km i suvereno vladala situacijom u utrci od samog početka do kraja. Niti u jednom trenutku nije prepuštala vodstvo u utrci i na kraju je zaista uvjerljivo i sigurno pobijedila. Ovom hrabrom utrkom Simona je opet potvrdila da joj osim ceste i staze “leže” i prave kros utrke. Ovo je očito još jedan iskorak za našu Simonu i samo dokaz da njezino pravo vrijeme tek dolazi. Još jednom iskrene i velike čestitke Simoni na fantastičnoj utrci i tituli prvakinje Hrvatske u krosu kod mlađih juniorki.

Prvenstvo Hrvatske u krosu - Ana Goričanec

Naša treća i najmlađa predstavnica, Ana Goričanec u svojoj prvoj službenoj utrci za klub hrabro je krenula koliko je god noge nose u utrci mlađih kadetkinja na 1 km i utrku završila na odličnom 16. mjestu od 50 djevojčica u njezinoj dobnoj skupini. Bravo i čestitka za našu mladu Anu jer i njezino vrijeme tek očito dolazi.

Prvenstvo Hrvatske u krosu - AK Varaždin

I na kraju hvala i vrijednoj logistici koji su pratili i zdušno bodrili naše u Virovitici. Hvala Robiju, Karmeli, Aninoj mami, a naravno i vjernim navijačima Dinku i Žecu. Na samom kraju još jednom čestitka svima jer ovo je zaista velik uspjeh za naš “mali” klub!

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno