Neven Buhin i Paula Šimunčić pobjednici utrke u Bedencu

Neven Buhin i Paula Šimunčić pobjednici utrke u Bedencu

Kategorija : Novosti , Rezultati

U subotu, 19.10.2019. u Bedencu je u organizaciji „UKS Bedenec“ održana  „9. cross utrka Bedenec“. Utrka koja se bodovala za kup SZH, a u sklopu koje je osim glavne utrke na 12 kilometara održan i „16. jesenski cross Bedenec“ – utrka za građane, građanke i djecu, dužine 1,3 km. U glavnoj utrci nastupilo je 83 trkača, a naši članovi “pokupili” su skoro sve što se dalo.

Tako je u glavnoj utrci uvjerljivo i s velikom prednošću pobijedio naš novi član Neven Buhin – “dečko koji dolazi” i s kojim će mnogi “renomirani” trkači uskoro imati “problema”. Neven je ovu ne baš laku stazu istrčao za 47:51. Na drugo mjesto plasirao se Saša Horvat iz AK Međimurje (48:58) dok je treći bio naš Dinko Solić (50:41). Odmah iza Dinka sa par sekundi zaostatka na odlično 4. mjesto plasirao se također naš Zoran Križanić (50:49). U ženskoj konkurenciji također uvjerljiva pobjeda naše Paule Šimunčić (55:32) ispred klupskih kolegica Mateje Kaniški na 2. mjestu (58:28) i Ane Sajko na 3. mjestu (1:03:34) dok je Ivana Sirovec također otrčala vrlo dobru utrku te osvojila 5. mjesto u generalnom plasmanu. Bravo i velika čestitka za naše puce i dečke na postolju. Bravo i za sve ostale naše koji su ostvarili slijedeće rezultate:

  • 17. Dominko Lovač – 56:13 (MV1-7.)
  • 44. Mato Meštrić – 1:04:35 (MV2- 8.)
  • 48. Nikola Stepan – 1:05:27 (MS2-11.)

U utrci građana naše puce sve bolje, Jasenka Šimunčić 3. i Biserka Buhin 4. U toj utrci su nastupili još i Neven Šimunčić na 5. mjestu i Filip Njegovec na 6. mjestu. Nakon utrke uslijedilo je veselo druženje uz kestenijadu i mošt te razna osvježavajuća pića, a nakon podjele nagrada nagrada najboljima bila je i tombola. Na samom kraju još jednom čestitka svima koji su uspješno istrčali utrku!

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno