3. brdska utrka “Ivanec – Grebengrad”

3. brdska utrka Ivanec - Grebengrad

3. brdska utrka “Ivanec – Grebengrad”

Otvorene prijave!

3. brdska utrka Ivanec - Grebengrad

Poziv svim zaljubljenicima i ljubiteljima trčanja u prirodi na sad već 3. brdsku utrku “Ivanec – Grebengrad”. S obzirom da smo dosadašnje utrke odradili na zavidnom nivou i ove godine nam je ukazano povjerenje da naša brdska utrka ujedno bude pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze.
Ovogodišnja utrka održat će se 19.05.2019. sa startom u 9 sati u Ivancu. S obzirom na PH očekujemo dolazak svih naših najboljih brdskih i trail trkača.

Fun&Pain Trail “Čevo – Grebengrad”

3. brdska utrka Ivanec - Grebengrad: Fun&Pain Trail Čevo - Grebengrad

Budući da se i prošlogodišnja kratka utrka pokazala kao pun pogodak i ove godine nastavljamo s istom pod nazivom Fun&Pain Trail “Čevo – Grebengrad”. Upravo ovaj kratak trail možda je i najljepši dio cjelokupne staze, dužine 7.8 km zamišljen kao “muka”, a u isto vrijeme i “zabava” za sve one kojima je duga staza preduga i preteška. No, bez obzira na dužinu staze i ovaj kratak trail treba shvatiti ozbiljno jer je također zahtjevan i ne nosi uzalud naziv Fun&Pain – muzika na kontrolnim točkama, ples prije starta i još neka iznenađenja uz kraću, ali također tešku stazu.

Kao organizator i ove godine ćemo se maksimalno potruditi da sama utrka prođe u najboljem redu na zadovoljstvo svih trkača te iz tog razloga ostaje još samo poziv: Dođite na pravu brdsku i trail utrku, uživajte u trčanju po prekrasnoj stazi i prirodi, a nakon završetka utrke uz proglašenje najboljih slijedi i “domaća” prava veselica.

Detalje o utrkama možete pronaći u raspisu

Pogledaj kako je bilo na utrci prošle godine
Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno