8. Adria Advent Maraton

8. Adria Advent Maraton

8. Adria Advent Maraton

Kategorija : Novosti , Rezultati

8. Adria Advent Maraton

Danas (02.12.2018.) je u Crikvenici po skoro idealnom vremenu za trčanje održan 8. Adria Advent Maraton. Očito je da je i ovaj jedinstveni maraton našao svoje mjesto na listi sve poznatijih maratona što se vidi i po zaista respektabilnom broju učesnika. Sama staza maratona i polumaratona koja cijelim putem ide uz samu morsku obalu očito je dovoljan motiv trkačima koji su osim u utrci mogli uživati i u prekrasnim prizorima našeg Jadrana. Osim na maratonu, moglo se nastupiti i na polumaratonu te u utrci građana na 5 km. Ukupno je u svim utrkama nastupilo oko tisuću natjecatelja. Među tom “masom” našla se mala, ali vrijedna ekipa članova AK Varaždin koji su ostvarili zaista zapažene rezultate.

Matija Zadravec istrčao maraton ispod 3 sata

8. Adria Advent Maraton

U utrci maratona pobijedio je slovenski predstavnik Bojan Cebin (2:35:49) ispred Zorana Žilića (2:40:58) dok se na treće mjesto plasirala naša reprezentativka Nikolina Šustić (2:46:17). Naš jedini predstavnik na maratonu Matija Zadravec opet je ponovio jako dobru utrku i osvojio odlično 7. mjesto u generalnom plasmanu te ujedno bio i 3. od hrvatskih predstavnika. Matija je otrčao 2:58:58 i zaslužuje svaku pohvalu i velike čestitke. Očito je da bi rezultat bio još i bolji da Matiju zadnjih 10-ak dana nije “pokosila” viroza.

Alenka Horvat 8. na polumaratonu

8. Adria Advent Maraton

U utrci polumaratona imali smo ipak nešto više predstavnika, a ostvarili su također jako dobre rezultate. Alenka Horvat opet je otrčala odličnu utrku na ovoj ipak malo zahtjevnijoj stazi i s vremenom 1:35:36 osvojila odlično 8. mjesto u ukupnom plasmanu (Ž45 – 2.). Bravo i čestitka za Alenku! Višnja Čonkaš istrčala je polumaraton u vremenu 1:43:16 (Ž35 – 3.). Ana Sajko je ovaj puta u ulozi “zečice” za Žeca otrčala 2:00:28 (Ž35 – 13.) dok je Željko Miklaužić istrčao novi osobni rekord u vremenu  2:00:35 (M35 – 13.).

Ostali naši članovi otrčali su sljedeće odlične rezultate uz razliku oko minute:

  • Marijan Huzjak – 1:26:58 (M40 – 3.)
  • Vladimir Slunjski – 1:27:55 (M40 – 6.)
  • Dalibor Horvat – 1:28:07 (M45 – 4.)

Bravo za sve koji su istrčali 8. Adria Advent Marathon, a posebno za Alenku i Matiju!

Posebna hvala i sponzoru ZT – Zgradarska tehnika koji nam je puno pomogao u financijskom dijelu tokom ove godine.

Rezultati8. Adria Advent Marathon    Galerija8. Adria Advent Marathon Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno