Crazy Hill Trail 2018

Crazy Hill Trail 2018

Crazy Hill Trail 2018

Crazy Hill Trail 2018

Valentina Belović 2., Igor Goričanec 4. na 34 km

U Nedjelju je u Ludbregu u organizaciji Športsko rekreativnog društva BSV Ludbreg održan 4. Crazy Hill Trail 2018. Na utrci je ukupno nastupilo oko 400 trkačica i trkača koji su se “okušali” u dugoj utrci na 34 km i kratkoj utrci na 16 km. Kao bit  jučerašnje utrke svakako je za napomenuti “jedinstvene i neponovljive” uvjete na samoj stazi jer ovakve stvari se zaista događaju vrlo rijetko. Snijeg, blato, voda, lokve, potoci i kojekakvi potočići po putevima zaista su ovaj put pružili jedinstvenu i neponovljivu utrku svim trkačima i trkačicama. Svakako posebna utrka i poseban dan za pamćenje. Sreća što je jučer zaista bio prekrasan dan s ugodnom temperaturom oko 15 stupnjeva pa je sve to bilo lakše nekako “prebroditi”.

Crazy Hill Trail 2018

Dugu utrku završio je 121 trkač, a pobjednik je bio Marko Gorički iz Atletskog kluba Zabok, drugi je bio Slovenac Marjan Zupančič, a treći Pavle Kruljac iz SRK Alba. Od naših članova najbolji je bio Igor Goričanec na 4. mjestu  dok je  Tihomir Cenko sa tri minute zaostatka iza Igora osvojio 7. mjesto. Ostali naši članovi plasirali su se redom: Marijan Huzjak na 18. mjesto, Zvonko Artić 26. mjesto, Tihomir Bogomolec 32. mjesto i Mato Meštrić na 45. mjesto. U konkurenciji žena naša jedina predstavnica Valentina Belović opet je potvrdila da joj “leže” ludbreški bregi i u ovoj iznimno teškoj utrci osvojila je odlično 2. mjesto iza slovenke reprezentativke Mojce Koligar koja je premoćno pobijedila, dok se na treće mjesto plasirala Irena Smojver iz Atletskog kluba Maksimir.

Crazy Hill Trail 2018

Pobjeda Mateje Kaniški na 16 km, Alenka Horvat 3., Dinko Solić 3.

Kratku utrku završilo je 275 trkača, a pobjednik je bio Mario Špoljar iz Atletskog kluba Zabok, ispred drugoplasiranog klupskog kolege, Damira Hršaka i našeg “neumornog” Dinka Solića na odličnom 3. mjestu. Ostali naši osvojili su sljedeći plasman: Josip Lacković 9. mjesto, Goran Šimunčić 50. mjesto, Kuzminski Damir 81. mjesto, Ivica Slunjski 112. mjesto, Nikola Bakšaj 129. mjesto, a Vladimir Kirchbaum 215. mjesto. U ženskoj konkurenciji naše “puce” zaista su bile fantastične i ostvarile odlične rezultate. Tako je naša Mateja Kaniški uvjerljivo pobijedila ispred Patricie Maras iz Atletskog kluba Sljeme dok se na pobjedničko postolje popela i naša Alenka Horvat osvojivši odlično 3. mjesto. Njima se odličnom utrkom pridružila i Štefica Bubnjarić na 4. mjestu. Marina Obelić osvojila je 83. mjesto, a Daša Žnidarić plasirala se na 130. mjesto dok je Mihaela Bačko osvojila 133. mjesto. I na samom kraju još jednom velika čestitka svima jer zaista je jučer ovu utrku trebalo otrčati i “preživjeti”!

Rezultati4. Crazy Hill Trail Galerija – Laci4. Crazy Hill Trail    Galerija – 14. Crazy Hill Trail    Galerija – 24. Crazy Hill Trail 

Galerija – 34. Crazy Hill Trail  

Pročitaj više

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno