1. Polumaraton Zrinski(h) – Čakovec 30.04.2017.

1. Polumaraton Zrinskih Čakovec

1. Polumaraton Zrinski(h) – Čakovec 30.04.2017.

UVJERLJIVA POBJEDA IGORA GORIČANCA

1. polumaraton Zrinski(h) ČakovecDanas je u odličnoj organizaciji vrijednih članova AK Međimurje održan 1. Polumaraton Zrinski(h). Po sunčanom vremenu idealnom za trčanje održane su dvije utrke i to: kratka na 5 km i glavna utrka – polumaraton na 21,1 km. Na obje utrke nastupilo je oko 400 natjecatelja. U glavnoj utrci na 21 km uvjerljivo je pobijedio naš član Igor Goričanec koji je u solo utrci otrčao 1:16:52 i sa velikom prednošću utrčao u cilj ispred svojeg također danas odličnog klupskog kolege Tihomira Cenka na 2. mjestu (1:19:50) te trećeplasiranog Luke Špehara – BK Lastavica Zlatar (1:20:02).

Mnogo osobnih rekorda

1. polumaraton Zrinski(h) ČakovecMarijan Huzjak se očito oporavio od avantura na “100 milja Istre” i sa otrčanih 1:20:24 plasirao se na 4. mjesto. Odličnim rezultatima priključio se i Dinko Solić na 8. mjestu koji je sa otrčanih 1:23:40 opet popravio osobni rekord. U ženskoj konkurenciji pobijedila je slovenska predstavnica Mateja Mlinar sa 1:28 ispred Martine Bezak (AK Međimurje) i trećeplasirane Ane Pavčec Kregar (Marathon 95). Naša članica Alenka Horvat osvojila je odlično 4. mjesto u ukupnom poretku sa novim osobnim rekordom istrčavši 1:39:47. Mateja Kaniški je opet ponovila jednu solidnu utrku i plasirala se odmah iza Alenke na 5. mjesto. Naravno da su za pohvaliti i svi ostali naši članovi koji su uspješno završili današnju utrku. Čestitke i Vladimiru Slunjskome, Mati Meštriću, Dejanu Posavcu, Marku Topolnjaku, Dinu Kalamari, Zlati Agić, Jasni Žibreg, a posebna pohvala Mihaeli Bačko i Vladimiru Kirchbaumu koji su danas otrčali i svoje prve “službene” polumaratone. Svakako treba posebno pohvaliti cijelu familiju Horvat (Alenka, Dalibor, Marta, Bruno – danas otrčao svoj 1. polumaraton) jer su baš svi osvojili nagrade u svojim kategorijama. I na kraju, još jedna velika čestitka Igoru na pobjedi te svima koji su danas “zdušno branili” boje našeg kluba.

Galerija1. polumaraton Zrinski(h) Čakovec    Rezultati1. polumaraton Zrinski(h) Čakovec Galerija – eMeđimurje1. polumaraton Zrinski(h) Čakovec
Pročitaj više

Pretraži stranicu:

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno