Tihomir Cenko najbrži na 1. zimskom polumaratonu u Varaždinu

1. zimski polumaraton Varaždin

Tihomir Cenko najbrži na 1. zimskom polumaratonu u Varaždinu

Tihomir Cenko najbrži s peharom, a Đuro Komlenović “pokupio lovu” po hendikepu

Danas je u Varaždinu u dobroj organizaciji TK Marathon 95 održan 1. zimski polumaraton. Treba napomenuti da je unatoč iznimnoj hladnoći (-6 stupnjeva) nastupilo čak 115 najodvažnijih trkača i trkačica. Staza je bila kružna (4 kruga po 5275 metara) sa startom i ciljem kod sportske dvorane “Arena” Varaždin. Ovog puta sama utrka je bila “malo neobična” jer se praktično bodovala u dvije kategorije. Jedna je kategorija bila isključivo po netto vremenu, dok je druga kategorija bila sa uključenim vremenskim hendikepom (TKO PRIJE U CILJU) – više startova s obzirom na starost i godišta, od starijih pa prema mlađima.

Dinko Solić 4. sa novim osobnim rekordom

U takvoj interesantnoj utrci najbolje se snašao i pobijedio naš Tihomir Cenko koji je ukupno imao i najbrže netto vrijeme današnjeg polumaratona. Pobijedio je u vremenu 1:19:43 ispred drugoplasiranog Đure Komlenovića 1:20:02 i trećeplasiramog Ivana Čorbe 1:26:12 dok je naš Dinko Solić u cilj utrčao kao 4. u vremenu novog osobnog rekorda 1:26:20 te mu je za samo 8 sekundi “pobjeglo” pobjedničko postolje. Još jednom iskrene čestitke Tihomiru i Dinku te naravno i svim ostalim našim članovima koji su danas nastupili. U nastavku poredak i ostalih naših članova, te obje ciljne liste. Slike naše “službene” fotografkinje Jerry uskoro. Na samom kraju čestitke i svim ostalim natjecateljima koji su danas po ovoj hladnoći otrčali polumaraton.

Rezultati – “TKO PRVI U CILJU” 1. zimski polumaraton Varaždin    Rezultati postignutih vremena1. zimski polumaraton Varaždin

 

Pročitaj više

Pretraži stranicu:

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno