AK Varaždin i službeno domaćin PH u planinskom trčanju na duge staze

Trening Čevo - Grebengrad

AK Varaždin i službeno domaćin PH u planinskom trčanju na duge staze

Ivanec – Ivančica – Pokojec – Bela – Čevo – Grebengrad

S obzirom da je i službeno potvrđeno da je AK Varaždin domaćin PH u planinskom trčanju na duge staze – 18.06.2017. g. (kalendar HAS-a i HUCIPT-a), ovim putem bih se još jednom zahvalio g. Draganu Jankoviću i g. Jozi Delašu koji su nam pomogli oko dobivanja organizacije ovog prvenstva. Moram napomenuti da je ovo velika čast, ali ujedno i velika obaveza za naš “mladi” klub. Nadam se da ćemo upravo organizacijom ovog zahtjevnog prvenstva dokazati koliko smo ozbiljni i da ćemo opravdati ukazano nam povjerenje u organizaciji ove zaista zahtjevne utrke.

Utrka koja povezuje 2 grada – Ivanec i Novi Marof

Što se tiče same utrke, moram napomenuti da će zaista biti zahtjevna i teška (37 km – 1600 m visinske razlike), ali ujedno i jako lijepa jer se trči po prekrasnim stazama Ivanečkog gorja. AK Varaždin će se kao organizator maksimalno potruditi da ova utrka mnogima ostane u trajnom i nezaboravnom sjećanju. Tjedan dana nakon naše utrke prijatelji iz  TK Ivančica također organiziraju pojedinačno PH u planinskom trčanju – Ivančica 2017.   U nastavku pogledajte nekolicinu odabranih slika i profil staze, a službeni raspis same utrke slijedi uskoro.

P.S. Upravo iz tog razloga, a i da se malo vidimo i popričamo o našim željama i planovima za ovu godinu, pozivam sve članove kluba na sastanak koji će se održati u četvrtak 26.01.2017. g. u prostorijama ZSUG Varaždina (dvorana Graberje) s početkom u 18 i 30 h.

     

PH u planinskom trčanju na duge staze

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Pročitaj više

Pretraži stranicu:

Kontakiraj nas Fejsu

Messenger kod za brzu i jednostavnu komanikaciju

Skeniraj ovaj kod u Messenger aplikaciji i odmah stupaš u kontakt s nama. Brzo i jednostavno